OBS!!

Loppeladen på Bisserup Byvej 42

Som alle sikkert har bemærket, har der været en del uro omkring laden, hvor vi plejer at samle lopper til Bytingets årlige loppemarked.
I de seneste måneder har det ikke været muligt at komme ind i laden, og da der ikke er udsigt til, at situationen umiddelbart kan løses, har Bytingets arbejdsudvalg besluttet, at opsige lejemålet på laden.

Det betyder, at vi ikke p.t. har nogen steder at gøre af byens lopper!!

Vi arbejder på at finde en anden løsning – og modtager gerne gode ideer.

Vi ønsker stadig at kunne afholde et loppemarked næste sommer – både fordi det giver et meget væsentligt tilskud til Bytingets økonomi, og fordi det plejer at være en festlig og hyggelig dag for både bisseruppere og mange folk udefra.

Derfor vil vi bede om, at man foreløbigt gemmer sine gode lopper derhjemme i carporten, på loftet eller hvor man nu kan finde plads. Vi får brug for dem, men kan altså ikke lige nu tilbyde opbevaring.

På arbejdsudvalgets vegne

Alice Jelen