HURRA – HURRA – BIS’koppens café åbner igen

Nu er det heldigvis kommet så vidt, at COVID-19 restriktionerne begynder at blive lempet. For BIS’koppens café betyder det konkret, at vi kan åbne for udendørs servering fra 22. april 2021 og for indendørs servering 8. maj 2021. Åbningstiderne vil være/blive de sædvanlige.

Den udendørs servering vil naturligvis finde sted på terrassen og vi vil stille et telt op, så der også bliver mulighed for at besøge cafeen, hvis det skulle blive regnvejr.

Som alle andre serveringsteder med offentlig adgang, skal vi selvfølgelig følge de COVID-19 retningslinjer/restriktioner, der pålægges af myndighederne. Hvad det mere konkret indebærer, når vi åbner, ved vi på nuværende tidspunkt ikke i detaljer, men udover at vi fortsat skal holde afstand, vil fremvisning af CORONA pas, der enten viser, at man er vaccineret eller har en negativ test indenfor de sidste 72 timer, helt sikkert være et krav.

Så snart vi ved mere om, hvilke krav/restriktioner, der kommer til at gælde for henholdsvis den udendørs og indendørs servering, vil vi naturligvis informere om det og tilsikre, at vi kan overholde krav/restriktioner.

Velkommen i cafeen når vi åbner igen! Vi glæder os til at se jer.
Bestyrelsen