Bisserup Sejlklub

For kontakt til havnefogeden – ring +45 25798820

 

Besejlingen af Bisserup havn er problemfri nat og dag. Kommer man fra øst holdes godt klar af Bisserup Hage og fra vest holder man godt fri af Glænø.

Man sejler til den udlagte anduvningsbøje (sommerperioden) på 55°, 11,33' N - 11°, 29,33' E. Herfra sejles i retning 13°, om natten holdes 2 båker med rødt lys over et.

Sejlrenden er uddybet til 2,5 m. (normal middel vandstand) og er afmærket med grønne og røde stager med refleksbånd. Sejl fra anduvninsbøjen ret i båkelinjen.

Havnen: Bemærk vanddybder udenfor havneområdet.

Gæstepladser er i havnen afmærket med grønt. Toilet og bad er inkluderet i prisen som oplyses ved havnekontoret i den røde servicebygning.

For kontakt til havnefogeden - ring +45 25798820

 

SE HVORDAN DU BRUGER HAVNENS REDNINGSUDSTYR
Hurtig indsats er afgørende og kan redde liv, hvis nogen er faldet i vandet, eller ligger livløs i havnen. Brug 2 minutter på at se filmen ”Kan du bruge havnens redningsudstyr?” og bliv klogere på, hvordan du bruger redningshagen, redningskransen eller løfter en bevidstløs person op af vandet med den løse stige. Øv jer sammen på havnen og vær klar til at gribe ind, hvis uheldet er ude. Filmen er en del af projekt Sikker Havn, af Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), der er støttet af TrygFonden.

Sikker havn