Udstillingsgruppen

UDSTILLINGSGRUPPEN: 
Tove Borello,24 87 10 89 -Bente Larsen 26 21 96 28 –  Birgitte Nielsson 5135 77 66 – Hans Peter Ravn 40 43 18 63 og Ulla Knudsen 20 97 82 43

Fra den 31/5-6/9 udstiller udstillingsgruppen billeder fra gemmerne over temaet “sofastykker og pulterkammerkunst”

Fernisering med Charlotte Westerlund 20.april 2024. Tak til alle dem, der kom forbi. Den heldige vinder af Charlotte Westerlunds billede er den med lod nummer 36.

Charlotte arbejder med intense portrætter, hvor historien fortælles ikke kun i stregen, men i kontrasten mellem lys og skygge, det dybe sorte og papirets hvide flade. Et øjeblik, et blik en stemning, små røgfyldte jazzklubber, nærbilleder af cool cigaretrygende pianister og koncentrerede bassister, moderigtige kvinder i store spraglede hatte og melankolske storbymennesker, hvis ensomme sjæl for et øjeblik lindres af musikken. Portrætterne er monotypier, unikke grafiske tryk, hvor der arbejdes direkte i sværten. Udgangspunktet er ofte en helt sort plade, hvor sværten tørres væk, der hvor motivet skal være lyst eller hvidt. Når motivet er klar, kan der laves et enkelt tryk i trykpressen.

Søndag den 21.april kl.14.00-16.00 er der fernisering i forsamlingshuset med den spændende  kunstner Charlotte Westerlund.

Den heldige vinder af et af Næstved fotoklubs billeder er fundet. Lod nummer 13 blev trukket under fællesspisningen fredag den 5.april.

Fernisering med Næstved fotoklub den 3/3 2024.

Næstved fotoklub

Udstiller i Bisserup forsamlingshus

3.marts-19.april 2024

Fernisering: Søndag den 3.marts

kl.14.00-16.00

I marts og april udstiller medlemmer af Næstved Fotoklub udvalgte billeder i Bisserup
Forsamlingshus. Udstillingen har fernisering søndag den 3. marts kl. 14.00 og kan ses i hele marts
og april måned, når huset er åbent. Der er gratis adgang og mulighed for at dvæle ved flotte
billeder, som fotograferne har gjort sig umage med.
Fotoudstillingen er en oplevelse, hvor der er tænkt lidt dybere over, hvordan billederne skulle tages, bearbejdes og vises frem. Det er nemlig fotoklubbens ambition at skabe rammer for mennesker, der ønsker at bliver bedre fotografer, og det kræver, at man øver sig og bliver udfordret. Næstved Fotoklub håber, at udstillingen vil give de besøgende en visuel oplevelse, der rækker lidt længere end tidens mange flygtige billeder. Forvent, at du kan få inspiration til dine egne fotografier med kamera eller mobil. Forvent også, at du kan blive provokeret eller overrasket.
”Vi er stolte over, at vi er blevet inviteret til at udstille I Bisserup Forsamlingshus. Vi har derfor gjort os umage og kan præsentere en fotooplevelse på højt niveau til alle, der er glade for at se på billeder”,siger Freddie Hansen, formand for Næstved Fotoklub.

Vinderen af  et af Valodias smukke billeder er udtrukket. Indehaveren af lod nummer 10 har vundet og kan henvende sig til Birgitte Hjul på tlf. 21 64 61 96.

Den heldige vinder af Birgit Kliim`s billede er fundet. Lod nr. 56 blev trukket under fællesspisningen den 1.december 2023

Fernisering med Birgit Kliim den 12/11 2023
Birgit Kliim startede med at male som 7-årig, da hun fik et staffeli i fødselsdagsgave, og siden har hun ikke sluppet penslen. Birgit maler motiver fra Norden, landskaberne, ørne, får, heste, og høns er hendes foretrukne motiver. Birgit har udstillet i både ind- og udland og modtaget adskillige anerkendelser for sit kunstneriske virke.

Silja Salmistu`s kunstværker  er oftest udført med tørpastel og pastelkridt. Hun udtrykker sig mest gennem stilleben-genren, hvor objekternes ofte symbolske betydninger inviterer til fortolkninger. Hun bestræber sig på at puste liv i billedrummet, at gøre det livløse levende.

Silja Salmist er født og opvokset i Estland, uddannet på Tartu Kunstskole samt Tartu universitetet. Silja Salmistu har siden 1987 udstillet i adskillige lande i Europa, USA og Kina. Hendes pastelmalerier har vundet flere internationale priser og findes i samlinger i hele verden.

Vinderlod lod nr. 2 er blevet udtrukket fra udstillingen med Silja Salmistu. Den heldige vinder kan henvende sig til Birgitte Hiul, tlf. 21 64 61 96.

Fernisering af fotos fra gamle dage i Bisserup den 30.4.2023

Fernisering med Klaus Holm i Bisserup Forsamlingshus d. 26.2.2023

Den heldige vinder af lodtrækningen er den med lod nr.28

 

Fernisering med “Valodia” januar2023

Vivi, Tove, Kirsten, Jette, Lisbeth, Eva og Majbritt

 

FERNISERING MED TORBEN KAAS – Vinderlod udtrukket og vinder er fundet på nr. 25

UDSTILLING MED MASAR SOHAIL 27. MARTS 2022:

Lodtrækning: Indehaveren af lod nr. 12 er den heldige vinder af et kunstværk af Masar Sohail. Henvendelse til Tove Borrello 24871089.

Billedkunstneren Masar Sohail udstiller litografier og tegninger i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 27. marts. Masar er en dansk-irakisk billedkunstner og filmskaber, som bor og arbejder i København. Han er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2009 og har haft udstillinger på blandt andet kunstmuseet Arken, Øregaard Museum, Kunstmuseum Bonn, og senest har Statens Museum for Kunst indkøbt et af hans værker til deres permanente samling. Masar har siden sin afgang fra kunstakademiet afsøgt samtidskunstens grænseflader i en række forskellige medier, med særligt fokus på film, maleri og grafik.

http://www.bisserup.dk/wp-content/uploads/2022/03/Plakat_Masar.pdf

UDSTILLING MED HELLE KJEMS 20. FEBRUAR 2022:

Helle fortæller om sin kunst: ”Jeg er vild med at male og har efterhånden produceret en masse billeder her i “Det Lille Bitte Galleri”, som er mit lille sted i Bisserup. De fleste males med akryl og nogle få med olie. Det handler om temperament og tålmodighed. Mangt og meget inspirerer mig, så jeg er meget alsidig i mit valg af udtryk og vil ikke sættes i bås. Særligt holder jeg af den måde, hvorpå vi påvirkes af farverne”.

http://www.bisserup.dk/wp-content/uploads/2022/02/Plakat_Helle-Kjems.pdf

KUNSTGRUPPEN VALODIAS FERNISERING 31. OKTOBER 2021:

Der blev trukket lod om et billede under fællesspisningen, og vinderen er fundet!

Den glade kunstgruppe

Klik på nedenstående billede for at se fotomappen i fuld størrelse:

Udstilling med Grethe Nordal 2021:

Billedkunstneren Grethe Nordal udstiller collager i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 5. september kl. 14-16. Udstillingen omfatter dels collager med sammenklippede fotos, dels collager med forskellige andre materialer. I den første form benytter hun billeder fra bøger, blade og plakater, som sættes sammen, så de danner en ny fortælling. Det kan være emner, hun ønsker at kommentere eller bare billeder former og farver, hun synes er spændende. I den anden form for collage udtrykker hun sig gennem leg med forskellige materialer. De materialer, hun anvender, er ofte præget af brug og forfald eller rester af noget, som var engang. Grethe Nordal vil være til stede ved ferniseringen og fortælle om sin kunst og inspiration.

Billeder fra ferniseringen:  (Vinderlod blev nr. 36 og vinderen er fundet)

Vellykket og velbesøgt fernisering med Estrid Eriksen. Hvis nogen skulle ønske at bese og købe nogle af hendes dejlige billeder, er man velkommen til at kontakte Tove Borello (24871089) eller Birgitte Hiul (21646196). Foto: Birgitte

Klik på nedenstående billede for at se hele fotomappen:

Fernisering med Estrid Eriksen

Ferniseringen med Per O

 

Fernisering med billedkunstnerne Gudrun Elisabeth Kjær og Bente Bøgelund

Fernisering med VALODIA 2020

Fernisering med Inger Merete Mortensen. 17.11.2019

Foto:

Lidt foto fra ferniseringen:

Hun er uddannet fra Sichuan Kunstakademi i 1997. Efter endt eksamen underviste hun i fem år i klassisk kinesisk maleri ved universitetet i Chengdu. I 2002 rejste hun til Hamburg for at videreuddanne sig i moderne vestlig kunst. Og i 2007 fuldførte hun en mastereksamen fra Hochschule für Bildende Künste, hvorefter hun vendte tilbage til universitetet i Kina. I 2013 valgte hun at bosætte sig i Næstved, hvor hun i dag bor sammen med sin familie.
Fu Deng henter inspiration fra sit eget liv i form af sansning og erindring. Ofte forbindes en følelsesmæssig tilstand med et konkret motiv – et menneske eller en genstand med naturen som baggrund. Men selvom motivet er i fokus opleves det abstrakt og sløret, hvorved der efterlades plads til beskuerens egen fantasi.

Foto fra Ferniseringen med Erik Reinert

 

Foto fra ferniseringen med Birthe Bonde

FOTO FRA UDSTILLINGEN MED TobyO