Udstillingsgruppen

UDSTILLINGSGRUPPEN: 
Tove Borello,24 87 10 89 – Birgitte Hiul 21 64 61 96 – Bente Larsen 26 21 96 28 –  Birgitte Nielsson 5135 77 66 – Hans Peter Ravn 40 43 18 63 og Ulla Knudsen 20 97 82 43

Vinderlod lod nr. 18 er blevet udtrukket fra udstillingen med Klaus Holm, Henvendelse til Birgitte Hiul, tl.f. 21646196

 

Silja Salmistu fortæller om malerierne og måden de er fremstillet på, hvilket oftest er i tørpastel og pastelkridt. Silja Salmist er født og opvokset i Estland, uddannet på Tartu Kunstskole samt Tartu universitetet. Silja Salmistu har siden 1987 udstillet i adskillige lande i Europa, USA og Kina. Hendes pastelmalerier har vundet flere internationale priser og findes i samlinger i hele verden.

Fernisering af fotos fra gamle dage i Bisserup den 30.4.2023

Fernisering med Klaus Holm i Bisserup Forsamlingshus d. 26.2.2023

 

Fernisering med “Valodia” januar2023

Vivi, Tove, Kirsten, Jette, Lisbeth, Eva og Majbritt

 

 

 

 

 

 

FERNISERING MED TORBEN KAAS – Vinderlod udtrukket og vinder er fundet på nr. 25

UDSTILLING MED MASAR SOHAIL 27. MARTS 2022:

Lodtæknng: Indehaveren af lod nr. 12 er den heldige vinder af et kunstværk af Masar Sohail. Henvendelse til Tove Borrello 24871089.

Billedkunstneren Masar Sohail udstiller litografier og tegninger i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 27. marts. Masar er en dansk-irakisk billedkunstner og filmskaber, som bor og arbejder i København. Han er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2009 og har haft udstillinger på blandt andet kunstmuseet Arken, Øregaard Museum, Kunstmuseum Bonn, og senest har Statens Museum for Kunst indkøbt et af hans værker til deres permanente samling. Masar har siden sin afgang fra kunstakademiet afsøgt samtidskunstens grænseflader i en række forskellige medier, med særligt fokus på film, maleri og grafik.

http://www.bisserup.dk/wp-content/uploads/2022/03/Plakat_Masar.pdf

UDSTILLING MED HELLE KJEMS 20. FEBRUAR 2022:

Helle fortæller om sin kunst: ”Jeg er vild med at male og har efterhånden produceret en masse billeder her i “Det Lille Bitte Galleri”, som er mit lille sted i Bisserup. De fleste males med akryl og nogle få med olie. Det handler om temperament og tålmodighed. Mangt og meget inspirerer mig, så jeg er meget alsidig i mit valg af udtryk og vil ikke sættes i bås. Særligt holder jeg af den måde, hvorpå vi påvirkes af farverne”.

http://www.bisserup.dk/wp-content/uploads/2022/02/Plakat_Helle-Kjems.pdf

KUNSTGRUPPEN VALODIAS FERNISERING 31. OKTOBER 2021:

Der blev trukket lod om et billede under fællesspisningen, og vinderen er fundet!

Den glade kunstgruppe

Klik på nedenstående billede for at se fotomappen i fuld størrelse:

Udstilling med Grethe Nordal 2021:

Billedkunstneren Grethe Nordal udstiller collager i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 5. september kl. 14-16. Udstillingen omfatter dels collager med sammenklippede fotos, dels collager med forskellige andre materialer. I den første form benytter hun billeder fra bøger, blade og plakater, som sættes sammen, så de danner en ny fortælling. Det kan være emner, hun ønsker at kommentere eller bare billeder former og farver, hun synes er spændende. I den anden form for collage udtrykker hun sig gennem leg med forskellige materialer. De materialer, hun anvender, er ofte præget af brug og forfald eller rester af noget, som var engang. Grethe Nordal vil være til stede ved ferniseringen og fortælle om sin kunst og inspiration.

Billeder fra ferniseringen:  (Vinderlod blev nr. 36 og vinderen er fundet)

Vellykket og velbesøgt fernisering med Estrid Eriksen. Hvis nogen skulle ønske at bese og købe nogle af hendes dejlige billeder, er man velkommen til at kontakte Tove Borello (24871089) eller Birgitte Hiul (21646196). Foto: Birgitte

Klik på nedenstående billede for at se hele fotomappen:

Fernisering med Estrid Eriksen

Ferniseringen med Per O

 

Fernisering med billedkunstnerne Gudrun Elisabeth Kjær og Bente Bøgelund

Fernisering med VALODIA 2020

Fernisering med Inger Merete Mortensen. 17.11.2019

Foto:

Lidt foto fra ferniseringen:

Hun er uddannet fra Sichuan Kunstakademi i 1997. Efter endt eksamen underviste hun i fem år i klassisk kinesisk maleri ved universitetet i Chengdu. I 2002 rejste hun til Hamburg for at videreuddanne sig i moderne vestlig kunst. Og i 2007 fuldførte hun en mastereksamen fra Hochschule für Bildende Künste, hvorefter hun vendte tilbage til universitetet i Kina. I 2013 valgte hun at bosætte sig i Næstved, hvor hun i dag bor sammen med sin familie.
Fu Deng henter inspiration fra sit eget liv i form af sansning og erindring. Ofte forbindes en følelsesmæssig tilstand med et konkret motiv – et menneske eller en genstand med naturen som baggrund. Men selvom motivet er i fokus opleves det abstrakt og sløret, hvorved der efterlades plads til beskuerens egen fantasi.

Foto fra Ferniseringen med Erik Reinert

 

Foto fra ferniseringen med Birthe Bonde

FOTO FRA UDSTILLINGEN MED TobyO