Generalforsamling i BIS’koppen

Kære medlemmer
Den seneste skærpelse af retningslinjerne til forebyggelse af Corona smitte har naturligvis foranlediget bestyrelsen til at overveje at udskyde generalforsamlingen endnu engang, men bestyrelsen har henset den megen aktivitet, der har været omkring BIS’koppen i forbindelse med renoveringen af bygningen fundet det nødvendigt at gennemføre den.
Derfor indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i foreningen BIS’koppen, der afholdes 21. november kl. 1100 i BIS’koppen. Dagsorden ifølge vedtægterne. Da det er mere end 1½ år siden sidste generalforsamling vil hele bestyrelsen være på valg.
I modsætning til hvad der  er nævnt i vedtægterne kan forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen fremsendes senest indtil 7. november 2020.
Bestyrelsen vil naturligvis sørge for at alle retningslinjerne til forebyggelse af Corona smitte overholdes under generalforsamlingen. Dette betyder bl.a.:

  • At siddepladserne vil være arrangeret i rækker, så alle har ansigtet i samme retning.
  • At der skal bæres mundbind, når man ikke sidder ned.

For at kunne overholde retningslinjerne for hvor mange personer, der må være i et givet lokale, bedes de medlemmer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, tilmelde sig ved enten at besvare denne mail eller ringe til undertegnede SENEST tirsdag 3. november 2020.

Årsagen til den korte tidsfrist er, at bestyrelsen i givet fald skal have fundet alternative lokaler til afholdelsen.
På grund af Corona kan BIS’koppen desværre ikke servere kaffe og kage.
Bestyrelsen skal anmode om, at man ikke møder op uden at have tilmeldt sig.

Bestyrelsen håber på jeres forståelse for, at generalforsamlingen må gennemføres på denne måde.

På bestyrelsen vegne
Kim Marker