Ny aktivitet i BIS’koppen

Måske vil du gerne genoptage din gamle tradition med at skrive julebreve til venner rundt omkring i landet. Måske er der fotos der skal i album. Måske vil du i gang med at skrive din livshistorie, eller noget helt fjerde. Det kan være svært at tage sig sammen. Det er måske lidt ensomt at sidde med det selv. Fra i morgen og så ellers alle tirsdage og onsdage 10-13 vil der være mulighed for at sidde sammen og arbejde med egne projekter. Vi starter i Hestestalden i Biskoppen og hvis vi bliver flere end hestestalden rummer i coronatiden, så rykker vi over i cafeen.
Vi forestiller os, at der er arbejdsro. Vi kan evt. beslutte os for en fælles kaffepause. Måske vil nogen have en lille klapsammen mad med. Vi udvikler samværet hen ad vejen.
Det eneste krav for at kunne deltage er, at man er medlem af Biskoppen.
Venlig hilsen Helle Mylund og Lise Rud