DU KAN NÅ DET ENDNU

Rigtig mange har allerede tilmeldt sig undersøgelsen om trafiksituationen i Bisserup, og det kan nås endnu. SIDSTE FRIST ER PÅ TORSDAG DEN 30. SEPTEMBER.

Slagelse Kommune har brug for din viden og dine eventuelle forslag til ændringer eller forbedringer i arbejdet med at gøre trafikforholdene i Bisserup bedre. Meld dig derfor til at deltage i kommunens undersøgelse, som foregår via digital borgerinvolvering. Undersøgelsen sættes i gang i et samarbejde mellem Bytingets arbejdsudvalg og Slagelse Kommune og er en opfølgning på forårets debat om trafik og parkering i Bisserup.

Send en mail til Finn Pedersen fvped@slagelse.dk senest på torsdag den 30. september 2021 og oplys at du gerne vil deltage i undersøgelsen. Finn er udviklingskonsulent i Slagelse Kommune, og han sørger for at du får en invitation til at deltage i undersøgelsen på mail i oktober måned. Dine input er anonyme og Slagelse Kommune følger reglerne for persondatabehandling.

Resultaterne af undersøgelsen forventes at ligge klar i november.

På vegne af  Bytingets arbejdsudvalg, Lillan Garby