Invitation til Velkomstmøde for nye indbyggere i Bisserup

 Søndag den 7.11.2021 – kl. 10.00 – 12.00 i Bisserup Forsamlingshus

Vi vil gerne invitere alle ”nye” indbyggere i Bisserup til et velkomstmøde, hvor byens foreninger præsenterer sig, og hvor du får mulighed for at undersøge, om der er aktiviteter du har lyst til at deltage i.

Der vil være et lettere traktement.

I foråret 2021 var vi fire kvinder der aftalte, at vi gerne vil tage godt imod Bisserups nye indbyggere og give dem mulighed for at få en introduktion til byen, og det er første gang vi laver et velkomstmøde for nye indbyggere. Gruppen er opstået efter aftale med Bytingets arbejdsudvalg.

Vores intention er at besøge alle, der flytter hertil fra efter 1. januar 2021. Men vi ved at flere blandt andet fordi Danmark har været lukke ned under corona-pandemien, måske ikke har fået mulighed for at orienterer sig i Bisserups mangfoldighed af tilbud.

DERFOR ER ALLE (der føler sig nye i Bisserup eller gerne vil have et overblik over de muligheder Bisserup byder på) VELKOMNE.

Læs om Bisserup Bytings arbejdsudvalg på http://www.bisserup.dk/velkommen-til-bisserup/

Tilmelding

Giv gerne besked senest den 1. november.

Der er plads til 60 deltagere i mødet. Pladserne fordeles efter ”Først til mølle princippet”.

Kærlig hilsen
Velkomstgruppen

Send mail eller ring til: Kirsten.Moeldrup@gmail.com 3035 0246