Repaircafe i BIS’koppen

BLIV FRIVILLIG
Du har sikkert læst om os tidligere, men nu kommer der en ny opfordring.
Lone og jeg vil gerne oprette en Repair Cafe i Hestestalden ved BIS’koppen.
I Repair Cafeerne rundt om i hele landet, der er indtil videre 57 af den, er der hundredevis af frivillige med mange forskellige kvalifikationer: Syersker, mekanik- og elektronikfixere, tjek-ind/velkomst person.
Man har det altid sjovt og hyggeligt sammen, og så lærer man af hinanden.
Vores Repair Café har brug for frivillige, så hvis du kan noget med dine hænder – sy, lodde, skrue, lime møbler, reparere smykker – eller noget helt andet, og kunne tænke dig at være med, hører vi meget gerne fra dig. Der er ingen krav om fast deltagelse, hvis du kan hjælpe en gang imellem er det også en stor hjælp
Lone Jensen 3052 9687
Jette Elverdam 2374 3849
Dette er bare en forhåndstilmelding. Vi mødes selvfølgelig og fortæller mere om det, hvorefter du kan bestemme dig til om du er med
Læs evt. mere i det sidste nr. af Bytingsbladet