Filmoptagelse i Bisserup

Filmen om Bisserup

Fredag den 21. juni bliver filmen om Bisserup optaget mellem kl. 12 og 16- hvis altså vejret arter sig

Da titlen er: Bisserup – en aktiv by i Vandkantsdanmark, vil det være rigtig fint, hvis vi er “ekstra aktive,” mens der filmes.

Derfor opfordres I til at “færdes” i byen i det tidsrum, hvor der filmes.

Det er selvfølgelig svært at vide, hvornår filmholdet er på de forskellige lokationer, og hvis I vil være med, må I nok have lidt tålmodighed. Vi har lavet denne rute til holdet for at undgå for meget spildtid:

Børnebissen – havnen – Fiskecafeen – Butik 66 – Strandkroen – ishuset – legepladsen – stranden – multibanen(tennis, streetball, bålhytte) – forsamlingshuset – p-pladsen med brandbil og akuthjælpere – ad Poststien til Havnevej(uddeling af bytingsblad og barselsmad) – Brugsen – BIS´koppen.

Vi håber på godt vejr og fuld aktivitet i byen