VIDENSKABSFOREDRAG I BIS’KOPPEN 9. APRIL KL. 19.00

IDENSKABSFOREDRAG I BIS’KOPPEN 9. APRIL KL. 19.00
Ig Nobel Prize
By Marc Abrahams and three prize winners
The Ig Nobel Prize is awarded for “peculiar research” that at first makes us laugh and then think deeply. Attend this lecture for a humour-filled dive into the prize-winning research. Meet Marc Abrahams and some of the recent prize winners.
NB. Dette foredrag er en særlig genre, en cocktail af videnskab og humor: oplev fire forelæsere med afsæt i den skøre pris ‘Ig Nobel Prize’ som er kendt under sloganet ‘first laugh, then think’. Du vil først høre prisens stifter, Marc Abrahams, fortælle om prisen og derefter vil tre af prisvinderne præsentere den forskning de fik prisen for. Det er svært i ord at beskrive Ig Nobel Prize – overvej at tage chancen og oplev det. (Foredraget foregår på engelsk).
Læs mere her https://ofn.au.dk/sted/
Der er offentlig og gratis adgang. Drikkevarer kan købes.