Fernisering i Bisserup forsamlingshus

Per O i Bisserup

Billedkunstneren og illustratoren Per O. Jørgensen udstiller i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 6. september, kl. 14-16. Per O er især kendt som Harry Potter-maleren, idet han lavede forsideillustrationerne til den danske udgivelse af Harry Potter og efterfølgende af internationale fans blev kåret som den, der har lavet de bedste illustrationer!

Han har siden 1986 lavet flere prisvindende forsideillustrationer inden for fantasy og eventyr. Det er også Per O, der står bag sidste års julemærke! Per O er en seriøst arbejdende, professionel kunstner, hvis udtryk ofte er dramatisk, hvad enten der er tale om malerier, portrætter, illustrationer eller tegninger. Kunstneren vil være til stede under ferniseringen og fortælle om, hvad det er, der inspirerer ham til at male sine billeder.

Knud Strandby