BIS’koppen i Coronatiden

Mange spørger, hvad BIS’koppen nu gør m.h.t. cafeen og de nyeste restriktioner vedr. corona.
Med udgangspunkt i, at bestyrelsen finder det vigtigt at holde cafeen åben til glæde for alle og efter at have undersøgt det nærmere, er vi kommet til den konklusion, at vi skal gøre som alle andre serveringssteder, nemlig bruge mundbind, når man står eller går, og ellers kan tage det af, når man sidder ned.
Skulle man have glemt mundbind, kan det købes i cafeen. Cafeværterne er selvfølgelig også velkomne til at bruge visir i stedet for mundbind (vi undersøger muligheden for at anskaffe ansigtsvisirer til cafeværterne).
Der er nu opstillet håndsprit ved indgangen og vi har rykket bordene lidt mere fra hinanden og bruger også en del af ”salen” til vores cafe. Der er stadig bogudlån i cafeens åbningstid. Der er håndsprit tilgængeligt ved bordene. Der er denatureret sprit til rådighed så cafeværterne efter cafeens lukketid kan afspritte borde etc.
Da der efter reglerne må være 1 person pr. 2 m2 , når man væsentligst sidder ned, betyder det, at vi i lokalet teoretisk kan være op til 40 personer ad gangen. Men så mange når vi aldrig op på i cafeens åbningstid. Kravet om max. 10 personer gælder kun ved selskaber, strikkecafe, eller andre aktiviteter i BIS’koppen, der ikke har forbindelse med cafeens drift.
Velkommen i cafeen! Vi håber I stadig vil benytte den. Vi passer på hinanden og holder afstand.
Venlig hilsen, Bestyrelsen.