Vedr. Bytingets facebookgruppe

Bytingets arbejdsudvalg har besluttet at ændre på rammerne for vores facebookgruppe.
For at understøtte vores lokale erhvervsdrivende – hvoraf en del har haft det rigtig svært i det seneste år – vil vi i en forsøgsperiode fra den 1. april til den 1. oktober tillade et ugentligt opslag fra lokalområdets virksomheder i Bytingets facebookgruppe. Vi håber, at gruppens medlemmer vil tage godt imod disse opslag, og at det kan være med til, at vi støtter og passer på vores lokale virksomheder, der jo er med til at holde liv i vores område.
Fra 1. april ser de ændrede grupperegler sådan ud:

Denne gruppe er beregnet til at oplyse borgere i Bisserup og omegn om Bytingets aktiviteter.

Alle opslag til gavn for fællesskabet og sammenholdet i byen er meget velkomne, og alle er velkomne til at tilbyde eller efterlyse gratis tjenester eller andet. Privat salg henvises til facebookgruppen Bisserup køb og salg.

For at understøtte de erhvervsdrivende i lokalområdet vil vi i perioden fra 1. april til 1. oktober 2021 derudover, som et forsøg, godkende et ugentligt opslag fra lokale virksomheder, der samtidig opfordres til at annoncere på hjemmesiden bisserup.dk eller i Bytingsbladet.

Vi opfordrer til, at der holdes en venlig tone og til at personlige forhold afklares ved direkte kontakt parterne imellem.

Venlig hilsen
Bytingets arbejdsudvalg

På arbejdsudvalgets vegne

Lillan Garby og Alice Jelen