OFFENTLIGE FOREDRAG I NATURVIDENSKAB I BIS’KOPPEN

Nu kan BIS’koppen 11. maj og 18. maj endelig tilbyde Århus Universitets offentlige foredrag i naturvidenskab. Foredragene er normalt meget spændende og de har været tilgængelige i bl.a. forskellige biografer de sidste to år. Hvert foredrag varer ca. 2 timer, inkl. en pause midtvejs, og der er gratis adgang. På grund af COVID-19 restriktionerne må der desværre maksimalt være 40 personer i BIS’koppen, så for at nogen ikke skal gå forgæves skal der

bestilles plads på telefon 2374 3849

11/5 Sære sanser af sansefysiolog Peter Teglberg Madsen
18/5 Magtfulde mikrober der gavner dig af genomforsker Oluf Borbye Pedersen.
Selve foredraget starter kl. 1900, hvor dørene lukkes. Så kom i god tid og husk CORONA pas.
Vin, øl, vand og kaffe/te kan købes ☕️🍷