INVITATION: AT DYRKE KÆMPESTORE GRØNTSAGER og AT DELTAGE I DEN STORE GRØNTSAGSDYST.

KÆRE VENNER I BISSERUP OG OPLAND.

På baggrund af stærke forårsfornemmelser udsender vi HERMED en UDFORDRING som samtidig er en INVITATION: AT DYRKE KÆMPESTORE GRØNTSAGER og AT DELTAGE I DEN STORE GRØNTSAGSDYST.

Grøntsagsdysten finder sted SØNDAG DEN 19. SEPTEMBER 2021 fra 10-16 i BØRNEBISSENS HAVE. Ved dysten vil vi kåre vindere i kategorierne

LÆNGSTE, BREDESTE OG TUNGESTE GRØNTSAGER

KNOLDEKUNST

HØJESTE OG TUNGESTE SOLSIKKER.

Deltag med frø af egen avl – eller bestil frø anskaffet særligt til formålet gennem messenger-gruppen ”HAVEBISSERNE” som også er havefællesskab til udveksling af havetips, stiklinger, frø mv.

Frøkatalog med sorter og priser er er finde både i messenger-gruppen og vedhæftet her.

Vi glæder os til at se haveentusiaster (eller bare hardcore konkurrence-mennesker) komme anstigende fra nær og fjern med mandshøje gulerødder, squash der ikke kan komme ind af lågen og jordbær der kræver hver deres trillebør.

ELLER vi glæder os til at se BILLEDER af disse selv samme fænomener her på facebook – i tilfælde af vi er nødt til at nøjes med corona-versionen.

Corona-version eller ej håber vi en masse er med på idéen og straks vil kaste sig over skovl og spade, så det bliver STORT i september.