Sankt Hans i Bisserup.

Traditionen tro fejres midsommeren med et Sankt Hans arrangement i Bisserup.

Vi starter med fælles grill på Multibanen hvor vi hver især medbringer vores medbragte mad, borde og stole. Kurt Hejlesen og han grillhold sørger for at grillen er gloende varm kl 19.00

Når vi har spist og hygget i et par timer, tænder vi fakler og går ned til pynten, hvor der forhåbentlig ligger et flot bål – og forhåbentlig tillader vejret i år, at vi kan sende corona-heksen af sted på netop Skt. Hans aften.
Ved bålet vil der være musik ved Frank Guldagger, Peder Olsen og Hans Leonardo. Båltalen holdes i år af Helle Mylund.
Vi håber, at den gode tradition med mange fremmødte holder igen i år, så vi kan få nogle hyggelige timer sammen.

Bålet

Hjælp os med at lave et flot Sankthansbål. Aflever dit brændbare materiale på bålpladsen. Materialet må max være 4 meter langt og 3 cm tykt således, at bålet kan brænde ud om aftenen. Du må ikke lægge hækafklip på bålet.
Der er åbent på pladsen lørdag den 12.6. kl 10.00 – 14.00 og søndag den 20.6. kl 10.00-14.00
Hvis du har brug for andre tider, kan du kontakte: Kirsten Hesselberg Simonsen 60 18 74 60 Kirsten Møldrup telefon 30350246

Bisserup Brandberedskab

Bisserup Brandberedskab er traditionen tro brandvagter før under og efter den fælles bålaften.
Sankt Hans er også en god lejlighed for byens faste beboere og for sommerhusbeboere til at betale det årlige bidrag på 100 kr. til Bisserup Brandberedskab for, at de både passer på vores huse og gør det muligt for os at holde Sankthansaften med bål. Læs mere om Bisserup Brandberedskab på https://www.bisserup.dk/foreninger/bisserup-brandberedskab/ 

Konto: 6150 – 0004378359, mærkes brandberedskab og dit navn. Mobilepay 70432 mærkes med dit navn.

Corona

Vi skal naturligvis være opmærksom på alle coronaforholdsregler. Mød op med Coronapas eller negativtest. Vi bliver formodentlig nødt til at lave sektionsopdeling af pladsen og til at tjekke coronapas. Og så skal vi naturligvis alle følge de gældende coronaregler.
Vel mødt På Arbejdsudvalgets vegne
Kirsten Møldrup