Invitation til LUP- Brunch i BIS’koppen lørdag den 12. november mellem kl. 10 og kl.13.00

Efter flere års godt samarbejde med Rude beboerforening, lokalrådet for Ørslev og omegn, Venslev lokalråd, Glænørådet og Slagelse Kommune, kan vi nu præsentere den Lokale UdviklingsPlan, LUP’en for lokalområdet: Bisserup, Rude, Venslev, Ørslev og Glænø. Vi byder på en let brunch og præsenterer planens visionsområder: BOSÆTNING, INFRASTRUKTUR, SKOLEN, NATUREN, KULTURHISTORIEN OG FÆLLESSKABER på 6 store plancher i BIS’koppen. Planen er dynamisk, og alle kan få indflydelse på, om det er den vej, vi skal. Vi håber derfor, at du/I har tid til at komme forbi BIS’koppen, Holsteinborgvej 224, og få en snak med arbejdsudvalget og naboen. Mon du/I er enige i den udvikling i vores område, som LUP’en peger på?
Venlig hilsen Bytingets arbejdsudvalg.