Menneskeliv og tro hos Grundtvig – Studiekreds i BIS’koppen

 

Menneskeliv og tro hos Grundtvig Studiekreds i Bis’koppen i Bisserup efteråret 2023 Vi starter onsdag den 13. september kl. 19:00 og derefter følgende 7 onsdage: 27. september, 11. oktober, 25. oktober, 8. november, 22. november, 6. december, 20. december.

Grundtvig var præst, digter, pædagog, historiker og politiker. Hans tanker om folkelighed, religiøs tro, samfundsliv og nationalitet har fået afgørende betydning for dansk åndsliv, politisk kultur, folkeoplysning, kirkeliv og tro.

Grundbog: A. M. Allchin: Grundtvigs Kristendom – Menneskeliv og Gudstjeneste. Forfatteren er engelsk præst og teolog. Han gæstede Danmark allerede som skoledreng og blev dybt optaget af Grundtvig.

Grundtvig hører iflg. Allchin: “til vor og verdens nutid og fremtid”. Vi låner et læsesæt af bogen på biblioteket. Tilmelding til pastor Thomas Hansen på sms: 60 54 52 71 eller mail: thha6@live.com