BIS’koppen åbner

Så er tingene ændret og heldigvis til den positive side. COVID-19 restriktionerne bliver yderligere lempet. For BIS’koppens café betyder det konkret, at vi kan åbne for både udendørs og indendørs servering fra 22. april 2021 . Åbningstiderne vil være/blive de sædvanlige.

Den udendørs servering vil naturligvis finde sted på terrassen, hvor man vil sidde i de nye havestole.

Som alle andre serveringsteder med offentlig adgang, skal vi selvfølgelig følge de COVID-19 retningslinjer/restriktioner, der pålægges af myndighederne. Hvad det mere konkret indebærer, når vi åbner, ved vi på nuværende tidspunkt ikke i detaljer, men udover at vi fortsat skal holde afstand, vil fremvisning af CORONA pas, der enten viser, at man er vaccineret eller har en negativ test indenfor de sidste 72 timer være nødvendigt for at besøge caféen indendørs, men ikke udendørs.

Så snart vi ved mere om, hvilke yderlige krav/restriktioner, der kommer til at gælde for henholdsvis den udendørs og indendørs servering, vil vi naturligvis informere om det og tilsikre, at vi kan overholde krav/restriktioner.

Velkommen i cafeen når vi åbner igen! Vi glæder os til at se jer.