Obs!!! BIS’koppen er åben igen!

Som det jo nok er jer bekendt må vi nu åbne BIS’koppens café igen og det gør vi så fra i morgen 22. april kl. 14. Åbningstider bliver som hidtil tirsdag og torsdag 14-17 og lørdag 10-13. Der vil være åbent for både udendørs og indendørs servering.

Vi skal naturligvis stadig følge de restriktioner vi har kendt længe, bl.a. holde afstand, afspritning og bære mundbind indendørs, hvis man står op.
Men derudover vil der for indendørs servering være krav om
fremvisning af coronapas, der enten viser man er vaccineret eller en negativ test der er mindre end 72 timer gammel, samt
bordbestilling minimum 30 minutter før ankomst.
Begge forhold skal vi i sagens natur overholde.
Vedr. bordbestilling kan dette ske ved enten at møde op fysisk i BIS’koppen i åbningstiden, t ringe på tlf. 5013 5959 for at tale med cafeværterne eller send en SMS til samme nummer eller at ringe til Lone Jensen på 3052 9687.
Bordbestilling kan ske når som helst og man behøver ikke at angive et nøjagtigt tidspunkt på dagen for ankomst. Vi har plads nok.
Vi håber I vil tage disse ny – måske lidt bureaukratiske – foranstaltninger med et smil 😊 og besøge cafeen alligevel. Vi glæder os til at se jer.
Med venlig hilsen
bestyrelsen