Har du brug for et mini-kursus i Excel?

Så har du som medlem af BIS´koppen mulighed for at deltage, når Berit Laustsen vil undervise os i

BIS´koppen onsdag d. 29.5 og 5.6. begge dag kl. 10-12

Du skal medbringe din egen computer med et installeret Excel-program, version er underordnet. Du skal desuden bruge et USB-stik, som vi kan lægge øvefiler ind på. USB-stikket kan du aflevere i BIS´koppen inden d. 20.5, så vi på forhånd kan lægge øvefiler ind på det. Undervisningen er gratis, men du skal betale for kopier og USB-stikket, hvis vi skal sørge for ét til dig.

Kurset kommer til at indeholde: Indtastning af tal, datoer, tekst, formatere celler, autofyld (tal og måneder), lister, autosum og andre formler, indsætte/slette rækker og kolonner, frys ruder, parentesregler, absolut/relativ cellereference, maks.-min-gennemsnit, projektmapper, udskrifttilpasning, gitterlinjer og overskrifter, sidehoved og sidefod, simple diagrammer, sortering, evt. indstillinger.

 Tilmeld dig på biskoppen@outlook.dk senest d. 1.5.24

 Evt. Spørgsmål kan rettes til bellaust@gmail.com eller til Berit på 30 32 53 81