VIDENSKABSFOREDRAG I BIS’KOPPEN TIRSDAG 14. NOVEMBER KL. 19

Uden kryptering, ingen internet ved datalogerne Ivan B. Damgård og Jesper B. Nielsen
Vi har på kort tid flyttet store dele af vores liv ud på internettet – både privat, arbejds- og forretningsmæssigt. Mange systemer ville bryde sammen hvis alle havde adgang til alt på nettet. Det ville fx betyde at ingen brugernavne og passwords var sikre, og der ville ikke være nogen garanti for at det du sender når frem uden at være manipuleret. Den eneste teknologi der kan løse det problem, er kryptografi. Hør fx om hvad der egentlig foregår – herunder matematikken bag – når din browser laver en sikker forbindelse til en webside, og hvad du selv skal være opmærksom på i den forbindelse.
Der er offentlig og gratis adgang. Drikkevarer kan købes.